Aktuellt

LEDIGA LOKALER

Just nu finns det lediga arbetslokaler att hyra på Vännersta 109. Stora, ljusa rum med tillgång till kök och dusch. Ring eller maila vid intresse.

Se bilder och mer info i dokumentet nedan.

MYLLERSKA HANTVERKET

I den gamla lanthandeln adress Vännersta 109 driver Myller en hantverksbutik. Vi har öppet från maj till sista september, under Nordingrå Konstrunda i pingst och under adventshelgerna. Under september är öppettiderna mer oregelbundna, men en kan alltid ringa oss för ett besök.

 

Hos oss hittar du Keramikstinas brukskeramik, Limmos stickade vantar och garn, Tjärljus, smycken av Mamma Mia och Owe Egon Grandics, Carina Lundbergs tovade djur och tavlor, Maud Hellgrens mattor och löpare, Sirpa Huuskos mattor och schalar. Smide från JärnstaborgAndreas Lundin och NAVAB. Konsthantverk i glas av Lisbeth Malm och Maria Lagerborgs tuggummibroscher. Afroart, Yart design, Anneko och mycket mer.

 

 

Myller bjuder in till Adventshändelser i Vännersta. Järnsta Kafé har öppet med julfika första helgen i advent. Matiga mackor och pajer, supergott gofika och julkryddat kaffe.

Lördag 2 december spelar Burnt out blues. Jernsta R&B har pub.

I butiken visar Tomar Skimutis några av sina verk.

Vårt julskyltning görs i år av Annikka Kronlid Arvidsson.

Butiken har öppet alla helger fram till jul. Det går alltid att ringa 072 238 42 94 Mikael, för besök andra tider i advent. Välkomna!

Firework, workshopen i eldskulptur är tyvärr inställd i år. Alltså ingen bränning av eldkulptur lördag 2 december.

Maila oss: info@myllerkultur.se

Ring oss: 0613-668099

Copyright @ All Rights Reserved