AIR

AIR - Artist in residence

Arbetsvistelse för bildkonstnärer att bo och arbeta i Vännersta, Höga Kusten, 4 veckor mellan september och maj.

 

Lillsvit2
Kök
Lillsvit7

AIR

Konstnär kan anmäla intresse att vistas i Vännersta under en månad mellan september och maj. Ingår sovrum och litet arbetsrum på totalt ca 10 kvadrat samt tillgång till Nordingrå Konstnärsverkstad verkstäder. Se nordingråkv.se. för information om verkstäderna. Kostnad 1000:-.

Det ingår också att konstnären har ett artist talk inför publik, gärna tillsammans med någon av medlemmarna i Myller eller Konstnärsverkstaden


För mer info, kontakta Annikka Kronlid Arvidsson, För intresseansökan, skicka formuläret här intill. Vi behöver också veta vad syftet är med din vistelse och vilka tekniker som är dina.Byn Vännersta ligger vackert beläget bland berg och sjöar, mellan Hållsjön och Vågsfjärden på Höga Kusten. Här kan du hitta lugnet med naturen inpå knuten och ett aktivt konstsammanhang med flera verksamma konstnärer.

Här finns fina och välutrustade grafiklokaler med boktryck, screen- och koppartryck.

Det finns också möjlighet för andra uttrycksformer som måleri, skulptur eller utomhusbaserade arbeten. Lokalerna inrymmer även en tuftverkstad. Vissa verktyg och maskiner finns för lån/hyra.


Vännersta ligger 4 km från Nordingrå där det finns mataffär, bibliotek, café och järnaffär.

Kommer du utan bil är det lätt att ordna samåkning vid behov. Lokaltrafik finns till Kramfors, Ullånger med vidare kommunikationer till Härnösand och Örnsköldsvik.


Ingår sovrum och litet arbetsrum på totalt ca 10 kvadrat samt tillgång till Nordingrå Konstnärsverkstad verkstäder. Se nordingråkv.se. för information om verkstäderna. Kostnad 1000:-.

Det ingår också att konstnären har ett artist talk inför publik, gärna tillsammans med någon av medlemmarna i Myller eller Konstnärsverkstaden


För mer info, kontakta Annikka Kronlid Arvidsson, För intresseansökan, skicka formuläret här intill. Vi behöver också veta vad syftet är med din vistelse och vilka tekniker som är dina.


Välkommen att skicka in din ansökan!

Ladda ner formuläret och fyll i:

  • Dina kontaktuppgifter
  • Vilken period du önskar vistas
  • Din motivering till vistelsen.
  • CV

Maila formuläret samt 5-10 foton (Totalt max 15 MB)

till annikka.arvidsson@myllerkultur.se.

Maila oss: info@myllerkultur.se

Ring oss: +46613-668099

Copyright @ All Rights Reserved