Bokning

Våra lokaler

I Vännersta, Nordingrå har vi två äldre fastigheter; Vännersta 101 och 109. Bägge husen har en lång historia av skilda verksamheter; i Vännersta gamla byskola har också varit snickeri och bageri och de senaste 15 åren har det varit kulturhus ägt av Järnsta Kultur-förening, innan Myller tog över.

Vännersta 109 har i över 100 år inhyst affär, också skotillverkning, bageri och keramikverkstad. Husen är slitna och vi renoverar ständigt .
Myller hyr ut arbetslokaler till medlemmar för självkostnadspris. Man kan hyra per månad eller tillsvidare. Medlemmarna ansvarar för fastighetsskötsel. Icke medlemmar som hyr arbetslokaler har ett hyrespåslag på 30%.


Idag, december 2019, hyr 3 medlemmar egna eller delade arbetsrum. Vi hyr också ut grafik- och tuftverkstäder till Nordingrå Konstnärs-verkstad.

Myller B&Bs enkelrum kostar för medlemmar 150:-/dygn eller 1500:- för hel månad


Projektrum/mötesrum

Vi har två rum för tillfälliga arrangemang; Ett på 30 kvadrat och en sal ca 80 kvadrat i Vännerstaskolan, med ett kök och kafédel. Här finns en större duk och projektor.

Medlemmar 100 kr/dygn för mindre arrangemang, 200 kr/dygn för större. Kan också bokas per månad 1600:- under vissa delar av året.

Salen kan även hyras ut för konferens eller större möten, till icke medlemmar. Kostnaden är då 1000 kr dygn.


Övrigt

Det finns möjlighet att hyra kallförråd.

Motorvärmare kostar 12:- för påbörjat dygn


Galleri Lokal1

Under adress Vännersta 109 finns ett egen byggnad; Fabriken. Här har  vi ett fint litet galleri som kan hyras under den varma årstiden. Medlemspris år 500:-/vecka.


Myllerska Hantverket

Konsthantverksbutiken är öppen under sommarsäsong. Kontakta Mikael Arvidsson om du är konsthantverkare eller konstnär som vill ha sina produkter eller verk som en del av vårt sortiment.


AIR

Konstnär kan anmäla intresse att vistas i Vännersta under en månad mellan september och maj. Ingår sovrum och litet arbetsrum på totalt ca 10 kvadrat samt tillgång till Nordingrå Konstnärsverkstad verkstäder. Se nordingråkv.se. för information om verkstäderna. Kostnad 1000:-.

Det ingår också att konstnären har ett artist talk inför publik, gärna tillsammans med någon av medlemmarna i Myller eller Konstnärsverkstaden


För mer info, kontakta Annikka Kronlid Arvidsson, För intresseansökan, skicka formuläret här intill. Vi behöver också veta vad syftet är med din vistelse och vilka tekniker som är dina.


Myller B&B

I Vännersta finns också Myller B&B, med fem olika rum för uthyrning..
FÖRFRÅGAN/BOKNING

Här nedan kan du boka in dig i projektrum. När vi tagit emot ditt mail meddelar vi dig på din mailadress om rummet är ledigt och med information om nycklar och annat.

Du kan också lämna intresseanmälan för att hyra våra arbetslokaler.

Om alla rum är uthyrda, kan du ställa dig i vår kö, så hör vi av oss när rummet blir ledigt.

 

 
 
 
 
 
Möte
Tillgång till köket
 
 
 
 
 

Maila oss: info@myllerkultur.se

Ring oss: +46613-668099

Copyright @ All Rights Reserved